Fitness&Harmony logo

Fitness&Harmony

Nyitvatartási id?

Isaszegi út 9., Gödöllő, Hungary, 2100

Szolgáltatások

Könyv

Hypoxi

. Id?tartam:30 p··. Ár:3500 Ft
Könyv

Sun xl infratréner

. Id?tartam:30 p··. Ár:4500 Ft

Osztályok

Nincsenek megjelenítend? osztályok

Rólunk

A Fitness & Harmony sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon.
Ha eljössz hozzánk, megtapasztalod, hogy mi nem csak a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk: barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Az a célunk, hogy amíg nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejtsd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.
Mi, mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését.
Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmonyba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.

Nyitvatartási id?

Lemondási feltételek

Vélemények

3 vélemények
  • Berghoffer Judit·

    A legkor csaladias, a szolgaltatas professzionalis. Szilvi szigoru, de eredmenyes. 😉 Itt megszabadulhatsz tested-lelked mergeitol!

  • Galavics Rita·

    En mar 2 bérletet vettem es imádom szuper hely es nagyon kedves a társaság !Imadok ott tekerni !❤️😘🚴🏻‍♀️

  • Roszík Ágnes·

    Sziasztok, kb 2 hónapja kezdtem el járni a hipoxyra és minden várakozásomat felülmúlta az eredmény. 54 éves vagyok, van négy gyermekem, a legkisebb 22 éves s bár az elmúlt 20 évben rendszeresen tornáztam és mozogtam (bicikli, síelés) főleg a téli hónapokban mindig felkúszott rám jó pár felesleges kiló. Ezeket szerettem volna leadni, de abban reménykedni sem mertem, hogy a hasamról,combomról is megindulnak a zsírpárnák. 14 alkalom után 45 cm-rel lettem karcsúbb (comb, has kar,csipő) és 4,5 kilogrammal kevesebb. Szóval, aki kételkedik a módszerben, annak csak azt tudom mondani,hajrá!! tényleg működik. Sok sikert mindenkinek,Roszík Ágnes

Cím

B?vítse márkáját a következ?vel: Setmore